0 items
Inloggen
0

Vraag over een terugbetaling

Als u werd meegedeeld dat we u terugbetalen en het bedrag is nog niet op uw account verschenen, lees dan onderstaande informatie.

Wij zijn heel stipt in onze terugbetalingen. Wij proberen alle terugbetalingen binnen 7 werkdagen te verwerken. Hou er rekening mee dat we de terugbetaling op dezelfde manier doen als waarop u de betaling uitvoerde. Wanneer u bijvoorbeeld betaalde met PayPal, wordt het bedrag terug naar uw PayPalaccount overgemaakt, etc. Wanneer het overgemaakte bedrag niet op uw account is terug te vinden, gelieve ons dan op te hoogte te brengen via onderstaand formulier.

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Als uw vraag gaat over een bestaande bestelling, gelieve dan de naam en het e-mailadres te gebruiken van de persoon die de bestelling heeft geplaatst.

PRODUCTINFORMATIE

Aan welke bestelling is uw klacht of vraag verbonden?

Product list

UW COMMENTAAR/VRAAG

Gelieve uw vraag of probleem in 5 tot 8 woorden te beschrijven (we gebruiken dit als onderwerp van de e-mail).

Gelieve zo informatief mogelijk te zijn zodat we u op de best mogelijke manier kunnen helpen.

 Anti-spam vraag, gelieve in dit veld het huidige jaar in te geven.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met tips, tricks, promo's en nieuwigheden.
Privacy
Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor orderverwerking, facturatie, data analyse (ter verbetering van onze diensten) en om u per e-mail op de hoogte te houden van uw bestelling, nieuws en promoties (u kunt zich ten alle tijde afmelden). Met vragen of indien u niet akkoord bent raden we u aan telefonisch contact op te nemen of een van onze winkels te bezoeken.

 Ja, ik ben akkoord met de Privacy policy